Despre mine

Am fost sportivă de performanță, iar acest lucru înseamnă că știu și din experiență ce înseamnă mișcarea ca  stil de viață, puterea motivației și o alimentație echilibrată și sănătoasă.

De aici, și motto-ul meu, „Practice what you preach!”

Am fost jucătoare profesionisă de volei, din 1995 până în 2007, la „Știința Bacău” (1995-2005) echipă profesionistă de volei românească și la „Hainaut Volley”, Valenciennes-Franța (2005-2007) echipă profesionistă de volei franceză.

Apoi, am urmat  cursurile National Academy of Sports Medicine (NASM), în UK, obținând Diploma de Antrenor Avansat (NASM), nivelul 2 și 3.

Rezultatele obținute pentru mine și pentru clienții mei m-au motivat, în 2009, să obțin și certificatul de Premier Master Trainer – Corrective exercise, nivelul 4 în Registrul profesioniștilor în sport (REPs).
Toate aceste aspecte sunt importante, deoarece pentru obținerea rezultatelor dorite pe termen lung este indispensabil să ai alături un antrenor care știe ce este necesar, potrivit și indicat pentru tine sau pentru copilul tău.

La NASM, l-am cunoscut pe, Kesh Patel - MSc, NASM-CES, PES Research & Development Manager Active IQ Ltd, International Master Trainer NASM, care a devenit ulterior și mentorul meu. Cred că, dacă nu întâlneam un astfel de om, nu aș fi putut să învăț și să transmit cu atât de multă pasiune, încredere și devotament. 

Recomandări și testimoniale…

International Master Instructor, NASM- Kesh Patel

Prof.- Gabriela Morariu Brânzei

Psiholog- Dora Chelemen

Camelia Antal  persoanl training  group training  programul Copii Activi2 1024x238 Despre  mine