N A S M

Pe site, v-am transmis că, certificatele și acreditările mele în domeniul wellness-ului sunt obținute în cadrul NASM, National Academy of Sports Medicine, Marea Britanie.

Având în vedere importanța acestei instituții atât pentru mine, cât și în general, în domeniul sportului, aș vrea să vă spun mai multe despre NASM.
Academia Națională de Medicină Sportivă, este încă din 1987 liderul mondial în furnizarea de certificări și acreditări avansate pentru profesioniștii din domeniul sănătății și fitnessului.
Academia este parte din „Learning Ascend”, un lider în evaluarea, testarea și certificarea profesioniștilor din domeniul sănătății și a altor domenii vocaționale.
Pe lângă Certificatul de Personal Trainer, NASM oferă și posibilitatea formării unei cariere în specializări ca:
• performanță sportivă și prevenirea accidentărilor sportive, precum și
• cursuri de formare continuă și
• programe acreditate de licență și masterat.
Proiectul educațional NASM a fost dezvoltat pentru a-i ajuta pe profesioniștii din domeniul sănătății și fitnessului să își îmbunătațească cariera și abilitățile și pentru a-i îndruma corect pe clienții acestora să ducă o viață cât mai sănătoasă.
Misiunea NASM este de a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății și al fitnesului cea mai bună educație bazată pe dovezi solide.
În concluzie, susțin și eu ceea ce promovează, NASM:

„Everything we do is focused on Excellence, Innovation and Results”

NASM -motto:
“Trainers get certified. REAL trainers get NASM Certified.”

 


No Comments Yet.

Leave a Reply