Profesor- Gabriela Morariu Branzei

Prof. Gabriela Morariu Branzei

Kiz Club- Afterschool

____________________________

Bucuria jocului se citește pe chipul fiecărui copil care participă la orele de corrective exercises îndrumate de Camelia Antal. Nimeni nu se plânge de oboseală, nu cere să fie „scutit” și nici nu pleacă  înlăcrimat că n-a ieșit primul. Nu e nici ora de educație fizică de la școală și nici cursul care să-i pregătească pentru o carieră sportivă strălucitoare.

E pur si simplu ora cu Cami, ora în care învață ABC-ul mișcării și al unei vieți sănătoase. E ora zilnică de joacă pe care copiii generației actuale au pierdut-o în favoarea activitatilor mult râvnite de adulți.

Auzim tot mai des părinți care susțin că oferă copilului o paletă variată de activități, pentru ca acesta să aleaga singur. Un copil sănătos va alege întotdeauna jocul și mișcarea .

Camelia îi învață pe copii lucruri simple : să mearga, să alerge, să stea în picioare pur și simplu, să sară, să se bucure, să zâmbească și să fie prieteni. Sunt lucruri aparent banale cărora le acordam importanță doar atunci când ele lipsesc.

Pentru mine, ca dascăl și părinte , ceea ce face Camelia Antal este de fapt Educație pentru sănătate, e ceea ce spuneau latinii – Mens sana in corpore sano!