Psiholog- Dora Chelemen

Dora Chelemen

Psiholog

__________________

Pasiunea pentru sport și mai ales pentru o viață sănătoasă, credința că fiecare om are dreptul să fie sănătos și plin de vitalitate, plăcerea de a relaționa și comunica cu oamenii, au ca rezultat dorința și bucuria Cameliei Antal de a-i ajuta pe ceilalți să atingă o stare de bine și sănătate care să le facă viața mai bună și mai implinită.
Doamna Camelia Antal are o bună capacitate de întelegere a nevoilor individuale ale fiecărei persoane, reușind să stabilească cu ușurință căi de comunicare și relaționare indiferent de vârsta sau genul interlocutorului. Fiind flexibilă și adaptativă găsește cele mai bune soluții care să se potrivească stilului de viață, tipologiei structurale și a stării de sănătate a fiecăruia.

Are abilitatea de a aplica gândirea critică în situații diverse, de a lua o decizie bazată nu doar pe cunoștințe, dar și pe bunul simț, stabilind împreună cu clienții obiective realiste și tangibile.

Capacitatea ridicată de rezolvare a problemelor și atitudinea pozitivistă o ajută să vadă obstacolele mai degraba ca pe niște oportunități de învațare, utilizând toate informațiile și cunoștințele de sănătate și de fitness pentru a determina programul și exercițiile care se potrivesc cel mai bine caracteristicilor și nevoilor individuale ale fiecărui client în parte.

Persoană entuziastă și energică, găsește căi pozitive de motivare, susținere și încurajare a celor care, fie ei adulți sau copii, fac demersuri pentru a aduce o schimbare în viața lor, pentru a obține surplus de vitalitate și pentru a încerca să trăiasca o viață sănătoasă.