Testimoniale

Kesh Patel MSc, NASM-CES, PES

Research & Development Manager, Active IQ Ltd

International Master Instructor, National Academy of Sports Medicin.

kesh patel Testimoniale

  Pentru toți cei interesați,
Mă simt privilegiat în a scrie pentru a-mi sprijini o fostă elevă, Camelia Antal. Camelia și-a câștigat calificarea de antrenor personal autorizat la National Academy of Sports Medicine (NASM) sub tutela mea, în 2008, timp în care am fost martor la progresele ei în domeniul fitnessului și antrenamentului personal. Această evoluție a depășit sfera profesională și s-a simțit și la nivel personal, ea întărindu-și caracterul și câștigând maturitate.
Camelia știe importanța unei etici profesionale puternice, dând dovadă de ambiție și integritate intelectuală, lucruri care sunt evidente în succesul pe care ea l-a avut cu mulți dintre clienții cu care a lucrat ca personal trainer. Este foarte atentă la detalii și este cu adevărat pasionată de ceea ce face, de fitness și sănătate, lucru din ce în ce mai rar văzut la antrenorii din ziua de azi. Într-adevăr dorința ei puternică de a-și continua dezvoltarea profesională a condus-o la urmarea cursurilor pentru Corrective Exercise Specialist la NASM, ocazie cu care am regasit-o din nou ca și elevă la ora mea.
De atunci, Camelia și-a  format o carieră de succes în fitness, în care a încorporat toate cunoștințele și competențele dobândite și a rămas fidelă dorinței sale de a avea grijă de bunăstarea clienților săi.
O recomand pe Camelia pentru orice oportunitate de muncă din domeniul fitnesului cu cea mai mare încredere. Ea m-a făcut să mă simt mândru atât ca profesor cât și ca prieten și sunt sigur că va continua să ma umple de mândrie pe măsură ce evoluează în industria fitnesului și dincolo de ea.
Cu stima,
Kesh Patel MSc, NASM-CES, PES
Research & Development Manager, Active IQ Ltd International Master Instructor, National Academy of Sports Medicine

Original
14th September 2011
To whom it may concern,
I am privileged to write in support of one of my former students, Camelia Antal. Camelia gained the National Academy of Sports Medicine (NASM) Certified Personal Trainer qualification under my tutelage in 2008, during which time I witnessed her growth and development as a fitness professional. This development came not only in the area of health and fitness, but also in maturity and character as well.
Camelia recognizes the importance of a strong work ethic, persistence, and intellectual integrity, and this is evident through the success of the many clients she has worked with as part of her personal training business. She has a true passion and attention to detail for fitness and health that is rare among students and fitness professionals. Indeed, her drive for continuing professional development allowed her to pursue the NASM Corrective Exercise Specialist advanced certification in 2009, which once again brought her back to my classroom.
Since then, Camelia has set up a successful fitness business that has incorporated her knowledge and competencies, and one that has remained true to her desire to look after the well-being of her clients.
I recommend Camelia for any related job opportunities within your organization with absolute confidence. She has made me proud, as her teacher and friend, and I am sure will continue to do so as she grows within the fitness industry and beyond.
Thank you for the opportunity of correspondence.
Yours sincerely,

Kesh Patel MSc, NASM-CES, PES
Research & Development Manager, Active IQ Ltd
International Master Instructor, National Academy of Sports Medicin

DORA CHELEMEN

Psiholog

Pasiunea pentru sport si mai ales pentru o viata sanatoasa, credinta ca fiecare om are dreptul de sa fie sanatos si plin de vitalitate, placerea de a relationa si comunica cu oamenii, au ca rezultat dorinta si bucuria Cameliei Antal de a-i ajuta pe ceilalti sa atinga o stare de bine si sanatate care sa le faca viata mai buna si mai implinita.

Doamna Camelia Antal are o buna capacitate de intelegere a nevoilor individuale ale fiecarei persoane, reusind sa stabileasca cu usurinta cai de comunicare si relationare indiferent de varsta sau genul interlocutorului. Finnd flexibila si adaptativa gaseste cele mai bune solutii care sa se potriveasca stilului de viata, tipologiei structurale si a starii de sanatate a fiecaruia. Are abilitatea de a aplica gandirea critica in situatii diverse, de a lua o decizie bazata nu doar pe cunostinte, dar si pe bunul simt, stabilind impreuna cu clientii obiective realiste si tangibile. Capacitatea ridicata de rezolvare a problemelor si atitudinea pozitivista o ajuta sa vada obstacolele mai degraba ca pe niste oportunitati de invatare, utilizand toate informatiile si cunostintele de sanatate si de fitness pentru a determina programul si exercitiile care se potrivesc cel mai bine caracteristicilor si nevoilor individuale ale fiecarui client in parte.

Persoana entuziasta si energica, gaseste cai pozitive de motivare, sustinere si incurajare a celor care, fie ei adulti sau copii, fac demersuri pentru a aduce o schimbare in viata lor, pentru a obtine surplus de vitalitate si pentru a incerca sa traiasca o viata sanatoasa.